Wysłany: 2013-06-09, 22:53 Stare czasy - Bielsko-Biała
Kto pamięta zawody w Bielsku-Białej to wie jak było fajnie.
Mamy pomysł aby spotkać się w tym roku znowu w Ośrodku Magnus, zjeść obiad w Szczyrku i polatać na lotnisku nawet bez zawodów.
Kto chętny na weekendowy wyjazd datę ustalimy?
Adam
_________________ Pozdrawiam wszystkich
______ Adam ______
No pomysł super trzeba ustalić jakiś termin jak nic nie bedzie kolidowało czasowo to na 100% jestem chętny, nawet poskładam na tą okazję jakiegoś helika z tamtych czasów
Stare, stare a do nas na chwile to nie nie przyjechałeś Tomku. Zastanawialiśmy się z Sachą gdzie jest stara gwardia ?? Dzięki Adam, że nas odwiedziłeś.:)
Co będe ściemniał, nie chciało mi się wolałem przewietrzyć dużego szybola u nas na lotnisku. dobrze wiesz że od wielu lat nie opuściłem żadnej imprezy helikowej w Polsce dajcie odpocząć od tych trzepaczek
Wysłany: 2013-06-20, 12:35
Ja wprawdzie do starej wiary zaliczy się raczej nie moge, ale raz byłem w Bielsku i
baaaaardzo miło wspominam to spotkanie. Szczególnie jazdę Tomka i miny pasażerów.
Tak się zastanawiam, kto z tej paki jeszcze został.
AdamG - jest
Franz- będzie
Saszka- brak
Kutel-brak
Waldek-brak
Tomek-bedzie
Reszty, sorry, nie pamietam, ale jest ich cała masa startująca wtedy w zawodach.
Oczywiście, jeśli termin nie będzie z czymś u mnie kolidował, to z przyjemnością wpadnę.
_________________ Pozdrawiam, Maciej Takie tam rózne, co latają
Czereśniak TEAM, Składy węgla TEAM
Ja kurcze mam strasznie zawalony kalendarz na ten sezon może takie małe spotkanie na wczesną jesień bedzie połowa września po wszystkich wyprawach wakacyjnych pogoda we wrześniu zawsze dopisuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.