Witam wszystkich, jestem z Pruszcz Gdańskiego, latam od 3 lat, 2 wirnikowe, 1 wirnikowe 4 kanałowe, teraz latałem na Honey Bee CP3, niestety to porażka. Po ostatnim kretowaniu wymieniłem uszkodzone elementy na oryginalne, niestety po regulacjach śmigło ogonowe zwariowało dostaje wysokie obroty wirnika małe lub odwrotnie, żadna regulacja, prawdopodobnie poleciał 4w1. Planuję kupić KDS 450 SRTF z możliwością rozbudowy po nauce na symulatorze i praktyce na metalową głowicę i ogon lub Tarot 450 PRO SUPER COMBO RTF ( nie ten wzrok). Chciałby nawiązać z kimś z Trójmiasta lub okolic celem udzielenia porad i ewentualnie pomoc w pierwszych lotach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.