Jak w temacie, poszukuję podkładek aluminiowych pod śrubę imbusową M3, takich jakich używa się przy montażu ramy np. w T-rex 600. Potrzebuję ich ok. 60 szt. W sklepach modelarskich za tą garsteczkę podkładek trzeba by zapłacić ok. 200 PLN no i jeszcze druga sprawa, czy któryś skep będzie miał taką ilość w jednym kolorze. I tu moja prośba: jeśli by ktoś wiedział gdzie mogę dostać takie podkładki w "normalnej" cenie (może jakiś sklep z wyrobami metalowymi) to będę wdzięczny za informację. A może ktoś ma większą ilość i mógłby mi odsprzedać. Z góry dziękuję.
Poszukaj w firmie ASMET . Kolega zamawiał również przez internet i mu dosłali. Powinny tam być. Może powiem inaczej - dotąd z tego asortymentu (śróby, nakrętki itp) mieli wszystko co potrzebowałem.
_________________ Pozdrawiam, Sebastian
Mini Titan, Raptor 50, TZ Frenzy50V2, JR 9XII 2,4 Ghz
Dzięki za podpowiedzi. Jednak w ASMECIE zrobili wielkie oczy i odesłali mnie do sklepu meblowego a w zakupach za granicą nie mam doświadczenia. Niestety chyba jestem skazany na szukanie sklepu u nas, który będzie posiadał interesującą mnie ilość i zabulić jak za mokre żyto. Wiosna coraz bliżej, a model z tego powodu nadal leży w woreczkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum