No tak, ale jednak żeby to miało ręce i nogi trzeba by było stowarzyszenie zarejestrować, wybrać przedstawicieli terenowych , czyli powiedzmy osoby które zamierzają organizować zawody w swoich miastach, ustalić kalendarz na dany rok, może wtedy bardziej byśmy profesjonalnie podchodzili do organizacji zawodów i poziom by się podwyższał.
_________________ Pozdrawiam Arek
COMPASS ATOM 6HV, COMPASS KNIGHT 600E
Szanowni Panowie,
czy jest już ustalony terminarz zawodów?
Jeśli tak to albo za mało szukałem, albo nie jest tu zamieszczony.
Moim zdaniem najrozsądniej byłoby przykleić temat "Terminarz 2010" a do jego edycji wyznaczyć admina lub moda.
Takie rozwiązanie pozwoli na szybkie odnalezienie interesującej daty imprezy bez żmudnego przeszukiwania ∞ postów.
Panowie!
Musiałem odkopać ten temat
jest początek sezonu są planowane zawody, mamy liste zadeklarowanych do latania dorosłego programu
http://helihelp.firehost.pl/f3clist/lista.php
zadeklarowanych 9ciu śmiałków
i teraz pytanie!!!! który z nich jest nadal chętny i wyraża chęć do przygotowań i startów w dorosłym F3C???????????
bo to może być ważna informacja dla organizatorów
zakadając że z tej listy osób z którymi mam kontakt, połowa ma to w du...e i mówi " TAAAA JA POLECE F3C A CO MI TAM, ZAPISAŁEM SIE NA LISTE TO ZE TRZY FIGURY DAM RADĘ A CO!!! STYKNIE CHYBA, CO NIE?????? coś na tej zasadzie.
Chce zadać takie pytanie
Kto jest wstanie polecieć dorosły program F3C na zawodach w Rudzie?????
Zapisałem sie na liste śmiałków, ale narazie odpadam!! w tym sezonie zrobiłem może z 10 lotów helikiem i ta liczba sie nie zwiększy do najbliższych zawodów jak przyjade to tylko popatrzać jak latacie
Kto jest wstanie polecieć dorosły program F3C na zawodach w Rudzie?????
Ja Ostatnie 4 zbiorniki poświęciłem na F3C, już mi się nudzi A mało tego, nawet założyłem ciężarki na flybar Trochę krzywo, ale mniej więcej przypomina te figury
Tomek... nawet nie żartuj... masz lecieć i koniec... to Twój pomysł!!
_________________ Pozdrawiam Adam
T-rex 700 FBL Limited, T-rex 700 Limited, T-rex 600ESP, T-rex 500CF, T-rex 450PRO, T-rex 250SE, JR DSX9
Adamie cztery zbiorniki he he he he czterdzieści to lepiej bęzie wyglądało, bardziej realnie ja juz nawet wisieć helikiem nie daje rady, bo już zapomnialem jak to sie robi no chyba że na śmigle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum